Het nieuwe jaar is aangebroken. Allerlei goede voornemens zijn weer gemaakt zoals: gezond eten, niet meer roken, meer sporten, onmogelijke spaardoelen en natuurlijk het mooier maken van je eigen huis! Met de voornemens voor jouw woning helpen wij jou graag een handje. Wij hebben een paar leuke tips in deze blog beschreven die jouw woning weer een compleet nieuwe look geven. Lees dus snel verder voor meer informatie! 

Verander de inrichting van je woning 

New year, new me is niet voor niets de uitspraak. Om tot je nieuwe zelf te komen is het aanpassen van je woning ook echt een aanrader! Een nieuwe of andere omgeving zorgt ervoor dat je vernieuwing creëert. Vernieuwing is goed voor iedereen. Het verruimt je creatieve geest waardoor je weer op nieuwe ideeën en inspiraties komt. Door te veel in je vaste systeempjes te blijven hangen blijft alles stil staan en gebeurt er dus niks. Een super leuke manier om voor vernieuwing te zorgen is door de inrichting van je woning te veranderen. Til bijvoorbeeld alle zware meubels van Skalmar of Team 7 van de ene kamer naar de andere. Het is even wennen, maar dan heb je ook wat! 

Nieuw likje verf 

Een nieuw likje verf doet iedereen goed. Van een auto en kapsel tot aan meubels en de muren in jouw woning. In huis breng je ten slotte de meeste tijd door, waarom dan niet de saaie kleuren muren verven in een prachtig natuurlijk en tropisch kleurtje! Van avocadogroen tot aan oceaanblauw, een woning mooi maken in 2022 doe je met deze tips gauw!  

Decoratie voor de ultieme woningsensatie 

Heb je het al te druk met je andere goede voornemens en wil je het iets simpeler aanpakken? Scheur dan naar de woonwinkel of surf op het internet naar allerlei leuke webshops met decoraties voor in huis. Van prachtige vazen waar je de mooiste boeketten van de markt in kunt stoppen tot aan kaarsen die jouw woning in de avond knus en intiem doen lijken. Daarnaast zijn er ook genoeg prachtige kunstvoorwerpen die je in jouw woning kunt plaatsen om een totaal nieuwe uitstraling te creëren. Denk maar aan sculpturen, schilderijen of andere gekke objecten.