Veel mensen drogen nog af met een handdoek na het douchen. Dit kan een heel gedoe zijn elke keer een nieuwe handdoek pakken, nieuwe handdoeken moeten kopen, delen van handdoeken en dan nog de frustratie dat alle handdoeken in de was zitten. Ik hoor je al denken hoe moet ik mezelf anders afdrogen? Wist je dat er een bodydryer bestaat? Zo kun je je gemakkelijk en snel afdrogen zonder dat je een handdoek nodig hebt.

Hoe werkt het?
Wil je na een lekkere luxe douche  genieten van het drogen zonder handdoek? Dat kan met een lichaamsdroger! De lichaamsdroger wordt door een elektricien bij je geïnstalleerd. Hierna is het vrij gemakkelijk om de lichaamsdroger te gebruiken. Voor het comfortabel en hygiënisch afdrogen zijn er maar drie stappen nodig. De eerste stap is uiteraard de douche uitzetten en voor de bodydryer gaan staan. Als je dit gedaan hebt, druk je op de knop om te drogen. De laatste stap is het genieten van de aangename luchtstroom die wordt gecreëerd door de krachtige motor en de verwarmer van de bodydryer. De lucht stroomt langs de kolom en wordt vervolgens via traanvormige poriën uitgeblazen. Nu kun je je dus lekker afdrogen zonder handdoek.

Voordelen.
Het gebruik maken van een bodydryer heeft een aantal voordelen ten opzichte van het gebruikelijke afdrogen met een handdoek. Door te drogen via een bodydryer draag je bij aan het milieu. Wist je dat je bij het afdrogen met een handdoek water verspilt en er schadelijk chemicaliën van wasmiddelen vrij kunnen komen en kunnen eindigen in de oceaan? Bij het drogen via warme lucht gebeurt dit een stuk minder en ontlast je het milieu. Een ander voordeel van een bodydryer is dat als je wat minder mobiel bent, je alleen nog maar voor de dryer hoeft te staan en zo wordt afgedroogd. Je hoeft dus niet meer helemaal te bukken en je armen in rare posities te wringen om jezelf af te drogen met een handdoek. Dit zal een stuk comfortabeler zijn voor minder mobiele mensen.